söndag 27 oktober 2013

289. Tema 252 av 365, Rock

För mig har det alltid varit ROCK och då helst hårdrock som gällt.
Hittade en gammal affisch längst in i garderoben som en gång hängt 
i mitt flickrum, på mina gamla favoriter. Och ja, jag tycker fortfarande 
att de är bra.

8 kommentarer:

  1. En riktig klassiker i rockens värld!

    SvaraRadera
  2. Kul att hitta igen gamla saker. Fin affisch och bra temaval.

    SvaraRadera
  3. En ganska snäll bild på dem ändå...?

    SvaraRadera
  4. Kan bara hålla med dig. Trots några år på nacken håller deras musik än. Även i mitt flickrum hängde det planscher från Okej på väggarna med diverse hårdrockare. när jag nu ser bilder från mitt flickrum blir jag lite full i skratt. Kontrasten var enorm. Jag hade en småblommig och lite romantisk tapet i mitt rum men på alla planscher var det skräckinjagande män i pudelfrisyrer.

    SvaraRadera
  5. Undrar inte om det var lillbrorsans favoriter också men absolut inte mina då jag hamna i Elvis alldeles för ung! För mej borde det varit Pop! Kul ändå att du fick med den gamla planschen!!! Kram ;D

    SvaraRadera
  6. Häftig affisch, men jag gör dig nog besviken när jag säger att det inte är någon musik i min smak.

    SvaraRadera
  7. Den yngre av mina söner är född -71 och han var en riktig Kizz-fan redan som 6-åring. Han sparade sina veckopengar så att han fick råd att köpa vitt och svart smink och målade sig sen i ansiktet innan han gick till förskolan. Det var inte populärt, kan jag tala om. Fröken sa ifrån på skarpen. Visserligen hade man en sminkhörna i skollokalen och möjligen kunde han få sminka sig där sedan han kommit på morgonen. Men egentligen var ju sminkhörnan tänkt för flickorna.
    Ja, ja, det har nog hänt en hel del sedan dess. Vi har förresten kvar en teckning av rockgruppen som sonen ritade då. Den är väldigt bra för att vara av en 6-åring tycker jag. Men din plansch är väldigt snygg också.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.