söndag 8 december 2013

330. Tema 135 av 365, Invigning

Min gamla dator hade rätt många år på nacken och ville inte
längre. En ny har införskaffats och här är det INVIGNING av
den.

7 kommentarer:

 1. Alltid kul med ny dator. Hoppas du blir nöjd med den.

  Jag har kommit lite ohjälpligt back med både min egen blogg men mest av allt att uppdatera mig på era andras fina bilder. Håller som bäst på att beta av. Sista veckan har du fått in många fina bilder. Gillar verkligen Ändpunkt. Hur vackert som helst. Gott med egen lingonsylt.
  Önskar en trevlig söndag. Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh, jag tänker bara på alla inställningar man måste göra om.... pust - jag gillar teknik OCH jag tycker det är roligt att lära mig nya saker men inte av tvång pga att att något gått sönder...
  Nu önskar jag dig lycka till med nya datorn och hoppas att du får ROLIGT när du lär känna den och dess nya funktioner. :D

  Sv: Min bjudning liknade en bild du haft i utmaningen. Jag hoppas du förlåter det och tänker att du har inspirerat. Det har aldrig varit min avsikt att härma eller stjäla tema-idéer, men visst måste jag erkänna att jag kan ha påverkats av alla fina och smarta idéer som du och andra deltagare visat under året och tidigare år.

  SvaraRadera
 3. Jag är så nervös att de skall behöva hända här! Hänger på halmstråt och hatar alla uppdateringar som själ utrymme för fotona får jag fixa över på en backup vart efter! Men ett år till kanske gör jag måste byta till den Gubben köpte som jag inte trivs med för alla nymodigheter i programmen!
  Hoppas verkligen du trivs med din nya och får glädje av den!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 4. Alltid lite knepigt innan man blir "vän" med en ny dator. Mycket som måste göras innan man känner sej riktigt hemma med den.

  SvaraRadera
 5. Kanske inget jag ser fram emot men så småningom ändå måste göra. Jag har en stationär dator så den klarar förhoppningsvis några år till.

  SvaraRadera
 6. Ny dator är både spännande och skrämmande.

  SvaraRadera
 7. Kul med nytt, kanske snabbare - men man slipper ändå gärna omaket med att flytta från dator till dator.
  Hoppas du blir nöjd med den nya!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.