fredag 20 december 2013

342. Tema 356 av 365, Åttio

Jackpot på V75, ÅTTIO miljoner att dela på
för de som har turen på sin sida. Hade inte varit
dumt att få ta del av de pengarna.

4 kommentarer:

 1. Hahaa...det är väl dina tills alla har sprungit klart!!! Vi brukar fira innan att vi skall bli miljonärer på spel och efteråt för att vi slapp vinna alla pengarna!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara inte förstå var alla pengar kommer ifrån. Det är ju alla förlorare som delar med sig till vinstpotten, men hur kan det bli så mycket...och på så många spel som finns överallt? Jag spelar i alla fall aldrig, inte för att jag missunnar någon att vinna utan för att det känns så kymigt att förlora - v a r j e - gång. ;)
  (Jag spelar inte kort heller, av samma anledning. Gissa om jag är kass. För det kan väl inte bara vara otur? Haha)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Hade inte sagt nej till lite av den vinsten. Drömmer gärna om storvinster och planerar vad jag ska göra för pengarna. fast inser att jag aldrig kommer att vinna då jag aldrig spelar :-)

  SvaraRadera
 4. Även jag är en av dessa som ytterst sällan köper någon lott. Det är mest när man är på någon tillställning där man säljer lotter från en ring för några kronor, och om man vinner är det en ful bonad som man aldrig skulle kunna tänka sig att sätta upp på någon av sina väggar, eller något annat man inte behöver. En eller annan trisslott kan det dock bli under året och där det några gånger blivit vinst så att man kan köpa en ny lott - som blir en nit.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.